Kifejezetten felnőtteknek ajánljuk gyógyszermentes megoldásként szorongásos és alvászavaros tűnetek enyhítésére a Móka és Zen súlyozott takarót

A súlyozott takaró a nagyon enyhe és egyenletesen elosztott súlynak köszönhetően folyamatos nyomást biztosít, így fokozza a saját melatonin és a szerotonin alváshormon termelését. Felnőttek esetében a súlyozott takaró súlya a használó súlyának 7-12%-a lehet. Kérjük válassza ki a súlyhatárt - a súlytakaró személyre szabottan készül! és adja meg a súlyát rendeléskor a megjegyzés rovatba!

A magyar manufaktúrában, kézzel, odafigyeléssel készített Móka és Zen súlyozott akaróink homok finomságú üveggyöngy töltelékkel készülnek, sznes, akár mintás minőségi anyagokból, nem használunk poliészter rétegeket, így nyáron is használhatőak - valóban - és kis helyen is elférnek, mosógépben moshatóak.

 

Nem csak a gyártás, de a súlyválasztás is odafigyeléssel történik, sőt vásárlás után sem hagyjuk magukra vásárlóinkat, szaktanácsot adunk, a felmerolő kérdésekre válaszolunk.

o A súlyozott takarók 100% Ökotex minőségű pamutból készülnek, antiallergén töltelékkel

o Takaróink színesek

o 220cm hosszú, vagy200 cm széles kivitelben is kapható

o Súlytakaróink tényleg nem tartalmaznak poliésztert, így télen, nyáron használhatóak!
o Géppel 40 fokon moshatóak
o takaróink tartósak az erős anyagnak és speciális varrásnak köszönhetően.
o Ajánljuk téli, nyári huzatainkat! A takaróra jó a standard bolti huzat is.

o Személyre szabott terméknél a kiszálíltás 3-21 nap (általában 7 nap), késztermék esetében 2-6 nap

o 65 kg feletti használók számára, személyre szabottan készül

 

Kérjük a használó súlyát és magasságát adja meg nekünk megrendeléskor megjegyzésként. A súlyozott takaró személyre szabottan készül, az Önnek megfelelő súlyra szabva, szakértőnkkel egyeztetve.

Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről