Fejlődő szemléletmód szülői útmutató, pdf

Fejlődő szemléletmód szülői útmutató, pdf

INGYENES NE FIZESD KI! Nap mint nap látjuk, hogy ha hiszünk a befektetett munkában és teszünk is érte korábban lehetetlennek tűnő képességek, eredmények lesznek elérhetőek. dr Carol Dweck a fejlődő szemléletmód nevet adta neki. Ehhez nyújt hasznos, gyakorlatias segítséget INGYENES összefoglalónk, plakátunk.

 

De mi is az a Fejlődő szemléletmód?

Dr. Carol Dweck iskolások körében végzett kutatásai alapján két szemléletmódot különböztetett meg:

A rögzült (fixed mindset) szemléletmódú gyerekek/felnőttek úgy gondolnak saját képességeikre, hogy azok adottak, velük születtek és nem is változtathatóak meg. Ők kudarc és kihívás kerülők, a külső elvárásoknak szeretnének megfelelni. 

A fejlődő szemléletmódú (growth mindset) diákok inkább a próbálkozást, erőfeszítést, stratégiák kimunkálását tekintik fontosnak, aminek segítségével képességeik fejleszthetők, megváltoztathatóak. Számukra inspiráló a kihívás, és a hibázás kevésbé töri le lelkesedésüket. Nem kell magyaráznom, hogy nem csak a nagyobb sikert, de a nagyobb boldogságot is ez a szemléletmód hordozza.

 

LETÖLTÉSE INGYENES (szálíltás sincs), technikai okok miatt csak regisztrált vásárlóink tudják letölteni regisztráció után, az oldalra történő belépés után a megrendeléseimnél.

szerzői jogi védelem alatt, a pdf sokszorosítása, terjesztése tilos

1 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Cikkszám
ID2001
Vélemények
simplepay_hu_v2 stripe_com paypal