Rólunk

A Móka és Zen egy családi vállalkozás. Mivel a gyermekeim és hát valljuk be őszintén én is rossz alvó voltam kutatni kezdtem. Természetes, teljesen kockázatmentes megoldást kerestem, amely már kicsi kortól működik, amely nem kívülről hoz be hormonokat, idegen anyagokat a szervezetbe, hanem magát a szervezetet készteti alváshormon termelésre. A súlyozott takaróra nem lehet rászokni, másnap nem vagy tompa és nem fáj a fejed. Csak kipihent vagy. Célunk, hogy olyan szakértői segítséget nyújthassunk már egészen kicsi kortól, amire évekkel ezelőtt én vágytam volna.

A súlyozott takarót, alvástámogató babahálózsákot és a termékkategóriát mi hoztuk be az országba, mi ismertettük meg Önökkel nem csak a takaró, de mélynyomás technika előnyeit is. Ma már több mint 6000 takarónk és több száz babahálózsákunk segíti a családok pihentető alvását.

Takaróink magas minőségben kézzel, készített környezettudatos, magyar termékek, amelyet varrónőink szigorú szabályokat betarva készítenek első osztályú alapanyagokból. Egyedülálló módon az országban nem használunk poliésztert, műanyag granulátumot, és hazai gyártmány vagyunk. A takarókink és babahálózsákjaink 100% ökotex pamutból, vagy bambuszból készülnek.

Fenntarthatóság:

Elkötelezett környezetkimélő vállalkozásnak. 
????Minden csomagoló eszközünk környezetbarát. Újrahasznosított dobozt, lebomló zacskót és környezetkíméló futártasakaot használunk.
????Kizárólag természetes,öko-tex minőségű anyagokkal, töltelékkel dolgozunk (pamut, bambusz, üveg)
????Nálunk minden tájékoztató anyag és számla is elektonikus
????Mindenki otthonról dolgozik.

Ügyfélszolgálat: H-P: 9:00-15:00 Tel: 204711476

Viszonteladókat kiszolgálunk: info@mokaeszen.hu

Cég neve: Sas Gabriella EV

Email: info@mokaeszen.hu

Adószám:  57298016-1-43.

Bankszámlaszám:  OTP - 11773140-00048262-0000000

Katás cégként cégeket, alapítványokat nem tudunk kiszolgálni. Ilyen esetben a lehetőségek megbeszélése érdekében keressenek minket az info@mokaeszen.hu email címen.

Ha szeretne élni a 14 napos elállási jogával, nem használt, nem mosott, hibátlan termék esetén, kérjük emailen egyeztessen velünk és küldje el bankszámlaszámát: info@mokaeszen.hu

A visszajelzést követően ide tudja küldeni a csomagot: 1118, Budapest, Dayka Gábor u 30.

A beérkezést követően átvizsgáljuk a terméket, ha megfelel a feltételeknek visszautaljuk a pénzt.

Kedves Vásárlónk!

2022. 09.01-től kisadózó cégünk csak magánszemélyeket szolgálhatunk ki.
Fentiek miatt kérem, hogy ha cégként kíván vásárolni akkor keressen minket az info@mokaeszen.hu emailen, vagy a nitehug.com oldalon
Ennek elmulasztása esetén Önt magánszemélyként kezeljük, így a szolgáltatás díjának kifizetése is magánszemélyként terheli Önt. Köszönjük megértését!

About us

We are a family owned European manufacturer, specialised in natural hand made sleep aids. We pride ourselves of our high quality - all natural - products, our special, multifuncitoanly designed baby sleep sacks.

We employ special needs moms, and support the special needs community.

We act in ways to create a more sustainable future and to keep our footprint the minimum:

  1. we only use natural, Oeko-tex quality cotton and bamboo
  2. We use recycled packaging only
  3. we reduced our shipping to 3 times a week
  4. we all work from home

Pls contact us at:

info@mokaeszen.hu

or 0036 204711 476

simplepay_hu_v2 stripe_com paypal