Rólunk

A Móka és Zen egy családi vállalkozás. Mivel a gyermekeim és hát valljuk be őszintén én is rossz alvó voltam kutatni kezdtem. Természetes, teljesen kockázatmentes megoldást kerestem, amely már kicsi kortól működik. Angol nyelvű kutatásaim hamar eredményt hoztak: már csak ki kellett találnom a hogyant és megtalálni a megfelelő anyagokat, amelyek persze itthon nem voltak beszerezhetőek. Az első súlyozott takarókat még én készítettem a gyerekeknek 2017-ben és látva a sikert magamnak is készítettem egyet, aztán egyre többen kértek segítséget. Célunk, hogy olyan szakértői segítséget nyújthassunk már egészen kicsi kortól, amire évekkel ezelőtt én vágytam volna.

A súlyozott takarót és a termékkategóriát mi hoztuk be az országba, mi ismertettük meg Önökkel nem csak a takaró, de mélynyomás technika előnyeit is. Ma már több mint 3000 takarónk és több száz babahálózsákunk segíti a családok pihentető alvását.

Takaróink magas minőségben kézzel, készített magyar termékek, amelyet varrónőink szigorú szabályokat betarva készítenek első osztályú alapanyagokból. Nem használunk műanyag granulátumot, homokot, kavicsot, hanem steril észrevétlen üveggyöngyöt. A takarókink és babahálózsákjaink egyedülálló módon 100% ökotex pamutból, vagy 100% bambuszból készülnek

Viszonteladókat kiszolgálunk: info@mokaeszen.hu

Kedves Vásárlóink!
A jövő héten (aug. 2-ig) szabadságon lesz az ügyfélszolgálat, a megrendelések kiszállítása folyamatos, napi egyszer válaszolunk az emailekre is, de telefonon nem leszünk elérhetőek.
Köszönjük a megértésüket!

Cég neve: Ideafocal Bt, Sas Gabriella EV

Telefonszám: 204711476

Email: info@mokaeszen.hu

Adószám: 24727338-1-06

Bankszámlaszám: OTP - 11773140-00048262-00000000