Rólunk

A Móka és Zen egy családi vállalkozás. Mivel a gyermekeim és hát valljuk be őszintén én is rossz alvó voltam kutatni kezdtem. Természetes, teljesen kockázatmentes megoldást kerestem, amely már kicsi kortól működik. Angol nyelvű kutatásaim hamar eredményt hoztak: már csak ki kellett találnom a hogyant és megtalálni a megfelelő anyagokat, amelyek persze itthon nem voltak beszerezhetőek. Az első súlyozott takarókat még én készítettem a gyerekeknek 2017-ben és látva a sikert magamnak is készítettem egyet, aztán egyre többen kértek segítséget.

A súlyozott takarót és a termékkategóriát mi hoztuk be az országba, mi ismertettük meg Önökkel nem csak a takaró, de mélynyomás technika előnyeit is. Ma már több mint 1000 takarónk segíti a családok pihentető alvását.

Takaróink magas minőségben kézzel, készített magyar termékek (nem kínai gyártmány), amelyet varrónőink szigorú szabályokat betarva készítenek első osztályú alapanyagokból. Nem használunk műanyag granulátumot, homokot, kavicsot, hanem steril észrevétlen üveggyöngyöt. A takarók anyaga pamut, nem műszállas anyagok.

De Magyarországon nem csak a súlyozott takaró volt ismeretlen előttünk, hanem más szenzoros fejlesztőeszközök is: így a testzokni, a sztreccs hinta, alvástámogató babahálózsák, súlyozott mellény és az ugráló párna is. Ezeket a termékeket is örömmel kifejlesztettük, a sztreccs hintára és babahálózskra mintavédelem van bejegyezve.

A termékkínáálatunk folyamatosan bővül, új fejlesztésekkel is készülünk.

 

Cég neve: Ideafocal Bt

Telefonszám: 204711476

Email: info@mokaeszen.hu

Adószám: 24727338-1-06

Bankszámlaszám: 11703051-20001072