Rólunk

A Móka és Zen egy családi vállalkozás. Mivel a gyermekeim és hát valljuk be őszintén én is rossz alvó voltam kutatni kezdtem. Természetes, teljesen kockázatmentes megoldást kerestem, amely már kicsi kortól működik, amely nem kívülről hoz be hormonokat, idegen anyagokat a szervezetbe, hanem magát a szervezetet készteti alváshormon termelésre. A súlyozott takaróra nem lehet rászokni, másnap nem vagy tompa és nem fáj a fejed. Csak kipihent vagy. Angol nyelvű kutatásaim hamar eredményt hoztak, már csak a legjobb anyagokat és varrónőket kellett megtalálni, betanítani. Az első súlyozott takarókat még én készítettem a gyerekeknek 2017-ben és látva a sikert magamnak is készítettem egyet, aztán egyre többen kértek segítséget. Célunk, hogy olyan szakértői segítséget nyújthassunk már egészen kicsi kortól, amire évekkel ezelőtt én vágytam volna.

A súlyozott takarót és a termékkategóriát mi hoztuk be az országba, mi ismertettük meg Önökkel nem csak a takaró, de mélynyomás technika előnyeit is. Ma már több mint 3000 takarónk és több száz babahálózsákunk segíti a családok pihentető alvását.

Takaróink magas minőségben kézzel, készített magyar termékek, amelyet varrónőink szigorú szabályokat betarva készítenek első osztályú alapanyagokból. Egyedülálló módon az országban nem használunk poliésztert, műanyag granulátumot, homokot, kavicsot, hanem steril észrevétlen üveggyöngyöt. A takarókink és babahálózsákjaink 100% ökotex pamutból, vagy bambuszból készülnek

Ügyfélszolgálat: H-P: 9:00-15:00 Tel: 204711476

Viszonteladókat kiszolgálunk: info@mokaeszen.hu

Cég neve: Ideafocal Bt.

Email: info@mokaeszen.hu

Adószám: 24727338-1-06

Bankszámlaszám: OTP - 11703051-20001072