Szenzoros szőnyeg

Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg

Szenzoros szőnyeg 0-99 éves korig

A szenzoros lábszőnyeg erős taktilis ingert nyújt, fejleszt, ráadásul stresszoldó hatású.   A talpmasszázs ellazít, oldja a stresszt. Már az ókorban a nyomás alkalmazása vagy a láb masszírozása olyan kezelésnek számított, amely az egész testre pozitív hatással volt. Még mindig elengedhetetlen része a keleti orvoslásnak, amely elismeri az egészség holisztikus megközelítését. A lábak jelentik a test gerincét – egy nap gyaloglás és súlyhordás után fáradtan megérdemlik a megkönnyebbülés pillanatait. Naponta néhány percnyi masszázs egy szőnyegen javítja a vérkeringést, és pozitívan hat a közérzetükre. A színes szőnyegen rengeteg fület találsz, melyek feladata a láb vérkeringésének serkentése. A szőnyeg használata segít enyhíteni a plantáris fasciitis tüneteit, jótékony hatással van az egész szervezetre. Emellett a rendszeres talpmasszázs oldja a stresszt, javítja az anyagcserét és elősegíti az egészséges alvást.

A szőnyeg használata a kicsikre is nagy hatással van, mivel segíti az szenzoros integráció fejlesztését. A színes elemek vonzzák a legkisebbek tekintetét, és több órányi kreatív játékhoz inspirálnak, például egy őrült akadálypálya építéséhez! A szőnyeg rugalmas, biztonságos TPE műanyagból készült. A szőnyeg minden része kampókkal és lyukakkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik további elemek összekapcsolását.

A szőnyegelemek rugalmasak, könnyűek és könnyen hordozhatók. Csúszásmentes anyagból készültek. Beltéren és kültéren is használhatók. A feltüntetett ár egy szőnyeg elemre vonatkozik.

Eleinte a szőnyeg használata kényelmetlennek tűnhet. Azonban ne csüggedj! A szervezet gyorsan megszokja az új ingert. Ha szeretné megkönnyíteni az első érintkezést a szőnyeggel, kezdetben vékony takarót tehet rá. A szőnyeg használata azonban mezítláb javasolt.

MŰSZAKI ADATOK:

Mérete: 37,5cm x 27cm

Anyaga: TPE műanyag

1 790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Cikkszám
id3006
Vélemények
simplepay_hu_v2 paypal stripe_com