Szenzoros szőnyeg

Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg
Szenzoros szőnyeg

Többi színben már csak Húsvét utáni kiszállítást tudunk vállalni

Szenzoros szőnyeg 0-99 éves korig

A szenzoros lábszőnyeg erős taktilis ingert nyújt, fejleszt, ráadásul stresszoldó hatású.   A talpmasszázs ellazít, oldja a stresszt. Már az ókorban a nyomás alkalmazása vagy a láb masszírozása olyan kezelésnek számított, amely az egész testre pozitív hatással volt. Még mindig elengedhetetlen része a keleti orvoslásnak, amely elismeri az egészség holisztikus megközelítését. A lábak jelentik a test gerincét – egy nap gyaloglás és súlyhordás után fáradtan megérdemlik a megkönnyebbülés pillanatait. Naponta néhány percnyi masszázs egy szőnyegen javítja a vérkeringést, és pozitívan hat a közérzetükre. A színes szőnyegen rengeteg fület találsz, melyek feladata a láb vérkeringésének serkentése. A szőnyeg használata segít enyhíteni a plantáris fasciitis tüneteit, jótékony hatással van az egész szervezetre. Emellett a rendszeres talpmasszázs oldja a stresszt, javítja az anyagcserét és elősegíti az egészséges alvást.

A szőnyeg használata a kicsikre is nagy hatással van, mivel segíti az szenzoros integráció fejlesztését. A színes elemek vonzzák a legkisebbek tekintetét, és több órányi kreatív játékhoz inspirálnak, például egy őrült akadálypálya építéséhez! A szőnyeg rugalmas, biztonságos TPE műanyagból készült. A szőnyeg minden része kampókkal és lyukakkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik további elemek összekapcsolását.

A szőnyegelemek rugalmasak, könnyűek és könnyen hordozhatók. Csúszásmentes anyagból készültek. Beltéren és kültéren is használhatók. A feltüntetett ár egy szőnyeg elemre vonatkozik.

Eleinte a szőnyeg használata kényelmetlennek tűnhet. Azonban ne csüggedj! A szervezet gyorsan megszokja az új ingert. Ha szeretné megkönnyíteni az első érintkezést a szőnyeggel, kezdetben vékony takarót tehet rá. A szőnyeg használata azonban mezítláb javasolt.

MŰSZAKI ADATOK:

Mérete: 37,5cm x 27cm

Anyaga: TPE műanyag

1 790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Cikkszám
id3006
Vélemények
simplepay_hu_v2 stripe_com paypal