A NiteHug Első Hálózsákom 0-6 hónapos kor közötti babáknak segíti az alvását

Küldetésünk a család jóllétét a jó, pihentető alvással támogatni, kizárólag természetes, tréningmentes megoldásokat keresve. A mi termékcsaládunk legújabb tagja az újszülöttek és a fél évesnél fiatalabb babák alvásának segítése gyengéd módon.

A NiteHug alvássegítő pólyazsák a 4. trimesztert teszi könnyebbé  - segíti az átállást anya méhe és a kinti világ között. A baba érzi, hogy körülveszi valami finom meleg, anélkül, hogy az a baba mozgását korlátozná, vagy túlmelegítené.

SEGÍT A BABÁNAK JOBBAN ALUDNItréning és sírva hagyás nélkül. A különleges designnak köszönhetően, a babát körülöleli a hálózsák, mint a méhben, miközben nem korlátozza a mozgását

KÜLÖNLEGES DESIGN – a hálózsák két hónapos korig – kizárólag igény esetén képes a Moro reflex részleges, vagy akár csak fél oldali korlátozására – de két hónapos kor fölött már az átfordulásra készülve ezt feloldva, de a kezet továbbra is körülölelve nyugtatja a babát. A hálózsák ujja kinyitható, így a kezecske elő tud bukkanni, önnyugtatásra készen.

BIZTONSÁGOS – nem korlátozza a baba mozgását, sem kar, sem láb. Nem melegít túl, nincsenek rajta lógó, hosszú elemek. Helyettesíti a laza takarót. Bambusz is választható, amely extra nedvszívó, gombaölő és antibakteriális képességével további kényelmet biztosít. Ráadásul nyáron hűt, télen fűt.

Ebben a pólyazsákban szabadon mozoghat, átfordulhat, kitámaszthat a babád, a kitámasztást még a zárt ujjvég is engedi

MI MINDENT TUD a NiteHug babazsák:

  • biztonságot nyújta, teljesen körülölel
  • Könnyen átalakítható: lehetővé teszi, hogy a baba használja a kezét, akár az ujját is tudja szopni, de igény esetén részlegesen lehet korlátozni a Moro reflexet is.
  • Csípő-barát design: a baba szabadon mozgathatja a lábát, csípőjét
  • Könnyen használható
  • mosógépben mosható
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
simplepay_hu_v2 stripe_com paypal