Montessori matatófal

Vélemény írása a termékről

Montessori alapú szenzoros matatófal állatfigura formájában

Nagyszerű szórakozás és fejlődés egyszerre? Lehet-e valami, ami jobban megtetszik a gyereknek és a szülőnek is? A matatófal sokáig leköti a kicsiket. Meglepően egyszerű játék, amivel tényleg sok mindent megtehetsz! A Maria Montessori által kidolgozott pedagógia elve szerint minél kevésbé bonyolult egy játék, annál jobban hat a gyermek fejlődésére. E filozófia szerint egy ilyen termék arra ösztönzi a kisgyermeket, hogy időnként kreatívan új játékokat találjon ki, ami pozitívan hat kreativitására és fantáziájára!

A szenzoros tábla tökéletesen megfelel ezeknek a feltételezéseknek! A gyermek figyelmének felkeltése, játékra ösztönzése érdekében a tábla egy cuki mackó formát kapott.

A matatófalon számos elem található, amelyek a gyerkőc aktiválását célozzák, kezdve a legegyszerűbb tevékenységektől, mint például a golyók mozgatása az abakuszon, a bonyolultabbakig, mint például a zár nyitása a kulccsal. A szenzoros táblával való játék minden pillanata segíti a kisgyermek általános fejlődését

A kis elemekkel való játék lehetővé teszi a motoros készségeket is fejlesztik, szenzoros ingereket elégítenek ki, fejleszti a finommotorikát! Növekszik az ujjak pontossága, mozgékonysága és ereje, valamint a kézmozdulatok pontossága! A szem-kéz koordináció is javul! 

A zárak, csatok kinyitása és egyéb "rejtvények" megoldása nagy koncentrációt és odafigyelést igényel. Ahhoz, hogy megértse egyes elemek működését, a kisgyermeknek türelmet kell mutatnia!

A termék legtöbb eleme fából készült, ami rendkívül tartóssá teszi, míg a további részek műanyagból vagy fémből készülnek! Minden élét gondosan csiszoltuk, hogy elkerüljük a szilánkolás és a gyermek bármilyen sérülésének kockázatát!

  • Anyaga: fa+műanyag és fém elemek
  • A tábla méretei: 28cm x 40cm Deszka vastagsága: 1,5 cm
  • Csomag méretei: 31cm x 9cm x 42cm
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
simplepay_hu_v2 stripe_com paypal