Montessori állatos matek fejlesztő játék

Vélemény írása a termékről

Az aranyos, tarka tengeri lények minden kisgyermek szívét ellopják, és arra ösztönzik őket, hogy fedezzék fel a számok és a matematika világát.

Szuper készlet, amely szórakoztat és tanít:

SZÁMOL - hány állat stb van, szortírozz

SZÍNEK - egyeztesd üssze a színeket

FINOMMOTORIKA - csipesszel mozgasd az állatokat

ISMERJE MEG ÁLLATOKAT, szókincs fejlesztés

A sok elem lehetővé teszi a végtelen szórakozás és tanulás lehetőségét. Az állatok remek ürügy lesz a közös játékra a gyermekeddel, melynek során a kisgyermek megtanulja az együttműködést és a hatékony kommunikációt.

Találja ki a különféle matematikai tevékenységeket és rejtvényeket. Szórakozás tanuláson keresztül - tanulás játékon keresztül. A színes állatok igazi élvezetté varázsolják a matematika tanulását, a gyerkőc pedig szeretné elmélyíteni tudását a világról.

serkentik a fantáziát, ösztönzik a kreatív gondolkodást, és csodálatosan fejlesztik a kézi készségeket a legkisebbeknél.

Az aranyos állatok igazi szenvedélyté teszik a matematika tanulását, nem pedig kellemetlen házimunkát. A játék a tudományok királynője - MATEMATIKA - iránti szenvedélyt keltheti a gyermekben. A játék ráadásul remek kaland lesz, melynek során a gyermek koncentrálást és türelmet gyakorol, és megtanulja a tengeri élőlények nevét. A telített színek és az eredeti forma minden gyermek figyelmét felkeltik, és a matematikai műveletek ismereteinek elmélyítésére ösztönöznek.

A készlet tartalma:

6 csésze,

2x fogó,

36 állat

Műanyag: műanyag

Méretek: Csésze (átmérő x magasság): 8 cm x 4 cm Fogó hossza: 9,5 cm Teknős: 3,5 cm x 3 cm x 1 cm Csomagolás: 9,5 cm x 9,5 cm x 16 cm.

Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
simplepay_hu_v2 stripe_com paypal